Onderhoudsplan
Als onderhoud op tijd wordt uitgevoerd, wordt slijtage van vitale dure bouwdelen met jaren uitgesteld of zelfs helemaal voorkomen.

Wilt u de komende 7 jaar geen omkijken meer hebben naar uw onderhoud? Geen probleem! Vermaas Schilderwerken zorgt ervoor dat gedurende de gehele periode uw huis in topconditie blijft door regelmatig onderhoud uit te voeren.

Vermaas Schilderwerken kan zorgdragen voor het het totale onderhoud van uw onroerend goed. Wij stellen een onderhoudsplan op wat volledig in overeenstemming is met uw wensen met betrekking tot uw vastgoed. U wilt toch immers ook dat uw complex of pand er niet alleen goed uitziet, maar daarnaast ook nog optimaal in conditie blijft?

Door een uitgebalanceerd onderhoudsschema te maken met duidelijke resultaten en termijnen, heeft u de kosten onder controle en een complex, bedrijfspand of woning van niveau. Vermaas Schilderwerken is hierin uw sparringpartner. Samen kijken we waar eventuele hindernissen liggen en hoe die opgelost kunnen worden.

Zo kunt u zich met uw eigen activiteiten bezighouden, in de wetenschap dat u qua onderhoud geen omkijken meer heeft. Want onderhoud, dat is bij Vermaas Schilderwerken in goede handen!


actie winterschilder
link naar binnenschilderwerk
contact
link naar buitenschilderwerk
gebruikte producten
onderhoudsplan
werkgebied